HTML

a reklámról..

Nem igaz, hogy a reklám szükséges rossz. A reklám egy csodálatos világba vezet, ahol minden megtörténhet, akár csak Alízzal csodaországban. A reklám fantázia és kreativitás. Reklámmal foglalkozni életfogytig tartó játék - játékszabályok persze mindenhol vannak. :) Ha csak egy pillanatig is elmerengsz egy microsite-on, egy banneren vagy sajtóhirdetésen, ha boldogabban indul a napod, mert egy humoros vagy szép üzenetet kaptál, akkor megérte. Az igazi reklám szerethető, és gazdagabbá tesz egy élménnyel. Az, hogy emellett elad egy terméket vagy érzést.. már csak hab a tortán. :)

Címkék

art (1) big idea (7) citylight (1) design (3) email (1) eu (1) fmcg (1) funny (6) komment nélkül (4) microsite (8) msn (1) music (1) offline (6) online (9) reklám (1) retro (4) szoftver (1) tcr (3) tech (3) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • Petruss: A DVD meghajtót azért nem javasolnám :D De lehet ez a jövőben "pisilnisemegyekki olyan nagyon net... (2007.11.21. 16:19) Ha ki kell menned...
  • Dudvaface: Olvasd el a cikket és megtudod :P (2007.11.21. 15:56) Ha ki kell menned...
  • Pöcök: És akkor ez h történik, rányomok arra, h briósozni kell, kinyitom a dvd meghajtót és ráküldöm? (2007.11.21. 15:40) Ha ki kell menned...
  • Utolsó 20

My Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Simpsonize Me

2007.09.01. 09:07 :: Petruss

Újra és újra meg tud lepni a web sokszínűsége. Úgy július közepén, amikor utoljára, épp lendületben voltam a blogolást illetően, a Simpsonize Me játékos figuravarászlója tetszett meg. Pontosabban az ötlet, ami mögötte rejlik..

A Simpson családot - tudom, sokan megvetnek majd, hogy így nyilvánosan kijelentem, de mégis -, egyszerűen nem bírom.

Nem láttam az új MOVIE-t és nem néztem éjszakákon át a sárga Simpson famíliát, de amennyit valaha láttam belőle, az alapján igénytelennek tartom.

Azért ne hagyjátok abba az olvasást.. hagy mutassam meg a genial ötletet a microsite mögött.. :) A Simpsonokról pedig vitatkozhatunk.. nyilván jó az ötlet, ha ennyire kajálják, de talán nem én vagyok a célcsoport. Ha egy reklám, promó vagy film nem jön be, mindig erre gondolok. Ki tervezne úgy, hogy az eredmény mindenkinek bejöjjön? :) Ez ugye lehetetlen..


A filmet tehát nem láttam, de a "loading" folyamatban szereplő donut-ből  sejtem, hogy ennek kiegészítéseképpen készült, a nagyközönség szórakoztatására.

A villogó gombok, és a "FREE! Transformation", "BE YELLOW!" és "EAT&DRINK" csalogató táblák minden szempontból illeszkednek a nagy amerikai álomhoz. Ezzel a site-tal önként léphetünk be a gépezetbe..

Egyel beljebb meghatározhatjuk a nemünket, korunkat, öltözékünket, és hogy milyen színűek szeretnénk lenni.


Elgondolkodtató.. vajon, ha a teremtés előtt is lett volna ilyen lehetőségünk, hogy alakultak volna a Föld lakosságának arányai a bőrszínt illetően? Biztos vagyok benne, hogy ha lehet, még új színeket is kitaláltunk volna, csak hogy ne hasonlítsunk ennyire egymásra.. mert mennyire egyedi lenne egy hupikék bőrszín. A Törpikék csak tudják ;)



Ha ki bírjuk várni, amíg a szerkezet analizálja a feltöltött fotónkat, egy kicsit még alakíthatunk a frizuránkon. Ha a sárga fejhez mégiscsak jobban áll a rövid haj és akkor lehet nyírbálni itt-ott.. vagy átválthatunk punk-os stílusra. Az ékszereket természetesen - és érthető módon - nehéz analizálni, így ha a program alapból nem tette volna a fülünkbe a karikafülbevalót, a Simpsonize szerkezettel utólag ezt könnyen pótolhatjuk. És még kis kedvencet is választhatunk. :)

És, hogy milyen eredménnyel dolgozik a sárgaság masina?
Maradjunk annyiban, hogy a sorozatban leginkább ehhez hasonlítanék:



Ha tetszett a játék, tovább küldheted a barátaidnak vagy ellenségeidnek.
Simpson ide vagy oda.. respect mindenkinek, aki dolgozott rajta.. :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: online funny microsite

A bejegyzés trackback címe:

https://adlover.blog.hu/api/trackback/id/tr23154227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása