HTML

a reklámról..

Nem igaz, hogy a reklám szükséges rossz. A reklám egy csodálatos világba vezet, ahol minden megtörténhet, akár csak Alízzal csodaországban. A reklám fantázia és kreativitás. Reklámmal foglalkozni életfogytig tartó játék - játékszabályok persze mindenhol vannak. :) Ha csak egy pillanatig is elmerengsz egy microsite-on, egy banneren vagy sajtóhirdetésen, ha boldogabban indul a napod, mert egy humoros vagy szép üzenetet kaptál, akkor megérte. Az igazi reklám szerethető, és gazdagabbá tesz egy élménnyel. Az, hogy emellett elad egy terméket vagy érzést.. már csak hab a tortán. :)

Címkék

art (1) big idea (7) citylight (1) design (3) email (1) eu (1) fmcg (1) funny (6) komment nélkül (4) microsite (8) msn (1) music (1) offline (6) online (9) reklám (1) retro (4) szoftver (1) tcr (3) tech (3) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • Petruss: A DVD meghajtót azért nem javasolnám :D De lehet ez a jövőben "pisilnisemegyekki olyan nagyon net... (2007.11.21. 16:19) Ha ki kell menned...
  • Dudvaface: Olvasd el a cikket és megtudod :P (2007.11.21. 15:56) Ha ki kell menned...
  • Pöcök: És akkor ez h történik, rányomok arra, h briósozni kell, kinyitom a dvd meghajtót és ráküldöm? (2007.11.21. 15:40) Ha ki kell menned...
  • Utolsó 20

My Flickr

Nincs megjeleníthető elem

Zene füleidnek..

2007.07.22. 09:25 :: Petruss

Egy igazi high tech-es experience-re leltem.
Még lelkesedem az interaktív rádiótól, amely a szivárvány minden színében pompázik, és azt a zenét játssza, amely a pillanatnyi hangulatomhoz leginkább passzol.

Elég egy kattintással megsúgni, mire vágyom, és már játssza is a kedvenc számaimat.. egy kis positive reggae-t vagy komoly klasszikus-t? Egyik sem okoz gondot a Musicovery médialejátszónak.

A formáját illetően iPod-ra hasonlító kis szerkezet minden egyes részlete más zenei élmény eléréséhez segíti hozzá az irányítást kézben tartó felhasználót.

A fejlécben néhány alap paraméter mellett a zeneszámok szerzésének évét is ki lehet választani. Az 50-es évekbe visszatekintve például Piaf - Je ne regrette rien című számához érkezünk.

Sajnos az egyetlen -, de el nem hanyagolható - probléma, hogy zeneszámokat nem lehet belinkelni, bookmark-olni, de még csak keresni sem. Minden jön a kiválasztott stílus és hangulat szerint, de ha még egyszer ugyanoda kattintasz, nem biztos, hogy ugyanazokat a számokat dobja ki a zenedoboz.

Azért Piaf, ha már szóba jött, megérdemel egy linket. YouTube-on a linkelési funkciók is működnek. Még jó.. :)
Je ne regrette rien! - Én imádom :) Klikk ide!


A lejátszóban szereplő kis koordinátarendszerszerű tünemény a hangulat-mérő (hangulatometer :), amelyben bejelölhetjük, hogy depis Dark&Calm vagy happy Energetic&Positive stílusú dalok egy csokorját szeretnénk-e inkább meghallgatni.

A szivárnyványos gombokkal akár egyetlen stílust is választhatunk a sok lehetőség közül. Pl. egy kis klasszikust? Az ifjabb generációt ez mostanság úgyis túlságosan elkerüli..

Tessék csak, tessék..
Lehet válogatni ;)

Szólj hozzá!

Címkék: tech design online music microsite

A bejegyzés trackback címe:

https://adlover.blog.hu/api/trackback/id/tr95122495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása